Componenţii echipei Volei Club Zalău joacă pentru un scop caritabil

Volei Club Zalău 2015 susţine sâmbătă primul meci oficial pe teren propriu din actualul sezon al Diviziei A2 Vest la volei masculin, urmând să primească vizita Centrului Naţional de Excelenţă LAPI Dej. În prima partidă, pierdută săptămâna trecută de zălăuani cu scorul de 1 – 3 pe terenul formaţiei CS ProVolei Arad, a lipsit centrul Cristian Zaha. Fostul component al echipei de juniori de la CSS Zalău va putea evolua, însă, în disputa de la finalul acestei săptămâni.
„Sper să avem o evoluţie bună şi să obţinem un rezultat favorabil. Va fi un plus pentru noi faptul că putem conta şi pe Cristian Zaha”, a declarat preşedintele Gabriel Terheş.
Componenţii echipei zălăuane vor juca şi pentru un scop caritabil, pentru Andrei Milaş, care luna viitoare va împlini patru ani şi care suferă de cancer, având nevoie urgentă de sânge, grupa 01 pozitiv. Andrei va fi supus unei intervenţii chirurgicale, iar operaţia costă peste 30.000 de euro.
„Vrem să comandăm un banner pentru meciul de sâmbătă, pe care va fi scris „Ajutaţi-l pe Andrei!”. Sperăm ca publicul zălăuan să vină în număr cât mai mare la sală, iar cei prezenţi să îl ajute pe Andrei”, a mai afirmat preşedintele clubului ACS Volei Club 2015.
În cadrul aceleaşi etape, CSU Braşov va primi vizita echipei CSS 2 Baia Mare, iar CSM Câmpia Turzii va întâlni pe teren propriu CS Universitatea Timişoara.
Partida dintre ACS Volei Club Zalău 2015 şi CNE LAPI Dej este programată la ora 12, în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv „Avram Iancu Zalău”.

Leave a Comment